ETUSIVU YRITYS REFERENSSIT TYƖMAAT YHTEYSTIEDOT




Rakennustoimisto Lainio & Laivoranta Oy perustettiin Maskussa vuonna 1994. Yrityksen toimialana on liike-, toimitila- ja teollisuusrakentamisen lisäksi julkinen rakentaminen, asuntorakentaminen ja korjausrakentaminen, mutta yritys toteuttaa myös KVR-urakoita. Toimintaamme kuuluu myös maanrakennus sekä teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalvelut. 

Yritys on Rakentamisen Laatu (RALA) ry:n jäsen, ja sille on myönnetty RALA:n sertifikaatti ja pätevyys. Sertifikaatti on osoitus siitä, että yrityksen toimintajärjestelmä täyttää RALA:n kriteerit ja pätevyys myönnetään yrityksen teknisen osaamisen myötä.

Yrityksen toiminta nojaa työntekijöiden vankkaan osaamiseen ja kokemukseen rakentamisessa. Yrityksen päätoimialueena on Varsinais-Suomi ja Turun talousalue, kotipaikkana Masku. Henkilökunnan määrä on keskimäärin 65. 

Vahvuutena ovat oman vakituisen henkilökunnan käyttäminen rakennusprojekteissa sekä yrityksen koko, joka mahdollistaa suuremman organisaation asiantuntemuksen mutta pienen yrityksen joustavuuden.

Yritys kuuluu Rakennusteollisuus RT:n Lounais-Suomen piiriin. Työturvallisuuteen kiinnitetään erityishuomiota, ja yhtiö on sitoutunut Rakennusteollisuus RT:n Nolla tapaturmaa vuonna 2020 -hankkeeseen rakennustyömailla tapahtuvien työtapaturmien vähentämiseksi.

 

Yritys on voittanut monia työturvallisuuskilpailuja pk-liikkeiden sarjassa:

 

Työturvallisuuskilpailun voittaja Lounais-Suomen piirin alueella 2006

Työturvallisuuskilpailun voittaja Varsinais-Suomen alueella 2011

Työturvallisuuden kunniakirja työmaa As Oy Sepänkulma 2011

Työturvallisuuskilpailun voittaja Varsinais-Suomen alueella 2012

Työturvallisuuskilpailun voittaja Varsinais-Suomen alueella 2013

Työturvallisuuskilpailun toinen sija Varsinais-Suomen alueella 2014

Työturvallisuuskilpailun kolmas sija Varsinais-Suomen alueella 2015

Työturvallisuuskilpailun toinen sija Varsinais-Suomen alueella 2016

Työturvallisuuden kunniakirja työmaa Karhunaukion Päiväkoti 2016